• 1
  • 2
  • 3
  • 4

Aktualności

THALI LUNCH 25 PLN
Czwartek 16.08 w godzinach 11.00-16.00 (od poniedziałku do piątku)

Wersja mięsna
• Pork Hyderabadi – kawałki wieprzowiny w sosie szpinakowo- kolendrowym
• Chicken Samosa – pierożki z kawałkami kurczaka i warzywami

Wersja wegetariańska
• Veg. Makanmala – mieszanka warzyw gotowana w pomidorowo-orzechowym sosie
• Veg. Bhajia – kulki warzywne smażone w cieście

+ Ryż z orzechami, chlebek, sałatka i mini sos

Serdecznie zapraszamy !
... Zobacz więcejZobacz mniej

Zobacz na Facebook

„VANDE MATARAM” 2018
Dziś (15.08) kolejny raz Bombaj Masala gości na
"Warsaw International Food Festival / INDYJSKI OPEN-AIR FESTIWAL
Możecie Państwo skosztować naszych oryginalnych, indyjskich specjałów w wyjątkowym miejscu 👌
Płac Defilad 1, przy Pałacu Kultury i Nauki w Warszawie
Zapraszamy na rodzinny piknik, czekamy na Państwa już od godz 12 😊
... Zobacz więcejZobacz mniej

Zobacz na Facebook

THALI LUNCH 25 PLN
11.00-16.00-wtorek 14.08

• Chicken Panjabi Masala – kawałki kurczaka gotowane w indyjskich przyprawach
• Veg. Jalfrezzi – mieszanka warzyw gotowana w ostro-kwaśnym sosie

• Papadi Paneer Tikki – kotleciki z serem Paneer i papadamami

+ Ryż z groszkiem, chlebek Roti, sałatka i mini sos

Codziennie inny zestaw
Everyday different set
... Zobacz więcejZobacz mniej

Zobacz na Facebook

THALI LUNCH 25 PLN
11.00-16.00 poniedziałek 13.08

• Chicken Do Payza – kawałki kurczaka w aromatycznym sosie curry
• Veg. Mourani Sabji – mieszanka warzyw gotowana w pomidorowy sosie curry

• Corn Cutlet Tikki – kotleciki z kukuryczy

+ Ryż z kminem, chlebek z czosnkiem, sałatka i mini sos

Codziennie inny zestaw
Everyday different set
... Zobacz więcejZobacz mniej

Zobacz na Facebook

THALI LUNCH 25 PLN
Piątek 10.08 w godzinach 11.00-16.00 (od poniedziałku do piątku)

• Fish Amritsari – kawałki ryby w pomidorowo-kokosowym sosie curry
• Veg. Dewani Handi – mieszanka warzyw gotowana w sosie szpinakowym (wersja wegetariańska)

• Rajma Cotlet – kotleciki z czerwonej fasoli
+ Ryż cytrynowy, chlebek z miętą, sałatka i mini sos

Zapraszamy !
... Zobacz więcejZobacz mniej

Zobacz na Facebook

O nas

W samym sercu Warszawy, w otoczeniu ekskluzywnych hoteli i biurowców stworzyliśmy dla Państwa niezwykłe miejsce dla wyjątkowych spotkań przy smakowitych daniach pochodzących z Indii.

Czytaj dalej

Virendra Singh Rangar – urodził się w 1978 roku na północy Indii, w stanie Uttrakhand. Zamiłowanie do gotowania przejawiał od najmłodszych lat...

Czytaj dalej