• 1
  • 2
  • 3
  • 4

Aktualności

THALI LUNCH 25 PLN

Wtorek 20.08 w godzinach 11-16

• Achari Murgh – kawałki kurczaka w pomidorowo-cebulowym sosie
lub
• Sabzi Bahar – mieszanka warzyw w jogurtowym sosie curry

oraz
• Gobhi Pakora – kalafior w cieście z mąki grochowej

+ Ryż z przyprawami, chlebek roti, sałatka i mini sos

Codziennie inny zestaw
... Zobacz więcejZobacz mniej

Zobacz na Facebook

THALI LUNCH 25 PLN
Poniedziałek 19.08 w godzinach 11-16

• Murgh Chutnywala – kawałki kurczaka w miętowym sosie curry
lub
• Daal Luvia – biała fasola gotowana w sosie pomidorowo-cebulowym

oraz
• Veg. Tikki– kotleciki warzywne

+ Ryż z przyprawami, chlebek naan z kolendrą, sałatka i mini sos

Codziennie inny zestaw
... Zobacz więcejZobacz mniej

Zobacz na Facebook

Sobota... A może by tak Premeir League na zmianę z Ekstraklasą w towarzystwie pysznego Hinduskiego jedzenia oraz oryginalnych Indyjskich piw🌶🍻
#bombajmasala #kingfishers #cobrabeer #indianfood #restauracja #warszawa #warsaw #premieleague #ekstraklasa
... Zobacz więcejZobacz mniej

Zobacz na Facebook

THALI LUNCH 25 PLN
Piątek 16.08 w godzinach 11.00-16.00
(od poniedziałku do piątku)

• Kabuli Chana – ciecierzyca smażona z indyjskimi przyprawami w sosie pomidorowo - cebulowym
oraz
• Fish Koliwada – kawałki ryby smażone w ostrym cieście
lub
• Onion Bhajia – cebulowe kulki smażone na sposób indyjski

+ Ryż z przyprawami, chlebek naan, sałatka i mini sos

Zapraszamy !
... Zobacz więcejZobacz mniej

Zobacz na Facebook

Dzisiaj 15.08 obchodzimy 3 ŚWIĘTA :

Indian Independence Day🇮🇳
Święto Wojska Polskiego✈️
Matki Boskiej Zielnej🌾

Z tej okazji nasze 3 Restauracje będą otwarte dla wszystkich Gości przez cały dzień.
Dodatkowo będziemy też na Pikniku z okazji Święta Niepodległości Indii - przy Pałacu Kultury i Nauki .
Czyż to nie idealny dzień ,aby odwiedzić swoją ulubioną Bombaj Masalę?
Serdecznie zapraszamy !!
... Zobacz więcejZobacz mniej

Zobacz na Facebook

O nas

W samym sercu Warszawy, w otoczeniu ekskluzywnych hoteli i biurowców stworzyliśmy dla Państwa niezwykłe miejsce dla wyjątkowych spotkań przy smakowitych daniach pochodzących z Indii.

Czytaj dalej

Virendra Singh Rangar – urodził się w 1978 roku na północy Indii, w stanie Uttrakhand. Zamiłowanie do gotowania przejawiał od najmłodszych lat...

Czytaj dalej