• 1
  • 2
  • 3
  • 4

Aktualności

W dniu dzisiejszym (poniedziałek 25.03) restauracja czynna do godziny 17 ... Zobacz więcejZobacz mniej

Zobacz na Facebook

THALI LUNCH 25pln.
W godzinach 11-16 (poniedziałek)

• Chicken Do Pyaja – Kurczak duszony w aromatycznym sosie curry
lub
• Mix Veg Handi – Mieszanka warzyw gotowana w Indyjskich przyprawach

oraz
• Sezam Tikki– kotleciki wegetariańskie z sezamem

+ Ryż z przyprawami, chlebek naan z pieca tandoor, sałatka i mini sos

Codziennie inny zestaw
Everyday different set
... Zobacz więcejZobacz mniej

Zobacz na Facebook

THALI LUNCH 25 PLN
W godzinach 11-16 (piątek)

• Fish Curry – Ryba duszona w aromatycznym sosie curry
lub
• Veg Masala – Mieszanka warzyw z serem Paneer w sosie curry

oraz
• Papadi Tikki– kotleciki wegetariańskie

+ Ryż z przyprawami, chlebek naan z pieca tandoor, sałatka i mini sos

Codziennie inny zestaw
Everyday different set
... Zobacz więcejZobacz mniej

Zobacz na Facebook

Happy Holi - święto kolorów!!!
Zapraszamy na kolorowe specjały kuchni Indyjskiej w Bombaj Masala.
Dziś w super cenie żółte MANGO LASSI (6pln.)

#bombajmasala #happyholi #indianfood #mangolassi #holi #warszawa #warsaw #indianfood
... Zobacz więcejZobacz mniej

Zobacz na Facebook

THALI LUNCH 25 PLN
W godzinach 11-16 (czwartek)

• Murgh Dahiwala – Kurczak duszony w sosie jogurtowym z Indyjskimi przyprawami
lub
• Aloo Mutter – Ziemniaki z zielonym groszkiem w aromatycznym sosie curry

oraz
• Falfal Tikki– kotleciki z ciecierzycą

+ Ryż z przyprawami, chlebek naan z pieca tandoor, sałatka i mini sos
... Zobacz więcejZobacz mniej

Zobacz na Facebook

O nas

W samym sercu Warszawy, w otoczeniu ekskluzywnych hoteli i biurowców stworzyliśmy dla Państwa niezwykłe miejsce dla wyjątkowych spotkań przy smakowitych daniach pochodzących z Indii.

Czytaj dalej

Virendra Singh Rangar – urodził się w 1978 roku na północy Indii, w stanie Uttrakhand. Zamiłowanie do gotowania przejawiał od najmłodszych lat...

Czytaj dalej