• 1
  • 2
  • 3
  • 4

Aktualności

Walentynki tuż tuż ... 💘
Z tej okazji szef kuchni przygotuje dla Was wyjątkowo aromatyczne menu dla dwóch osób 🔥🔥🔥
Więcej szczegółów podamy wkrótce, bądźcie czujni!
Rezerwacje : + 22 653 96 00 / + 48 606 688 777 lub restauracja@bombajmasala.pl

____________________________________________
#restaurant #food #valentinesday #valentines #valentines2020 #warsaw #bombajmasala #indianfood
... Zobacz więcejZobacz mniej

Zobacz na Facebook

DZIEŃ BABCI- DLA WSZYSTKICH BABĆ WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO-I SŁODKA NIESPODZIANKA W RESTAURACJI !!!

THALI LUNCH 25 PLN
(wtorek w godzinach 11-16)

• Methi Chicken – kawałki kurczaka w sosie cebulowym z kozieradką
lub
• Daal Makani – ciemna soczewica gotowana w sosie pomidorowo-maślanym

oraz
• Veg. Tikki – kotleciki warzywne

+ Ryż z bakaliami, chlebek z czosnkiem, sałatka i mini sos

Codziennie inny zestaw
Everyday different set
... Zobacz więcejZobacz mniej

Zobacz na Facebook

THALI LUNCH 25 PLN
Poniedziałek 20.01 w godzinach 11-16

• Murgh Lawabdar – kawałki kurczaka w pomidorowo-cebulowym sosie curry
lub
• Veg. Masala – mieszanka warzyw gotowana w sosie pimidorowym

oraz
• Shahi Tikki – kotleciki warzywne

+ Ryż z zielonym groszkiem, chlebek roti, sałatka i mini sos

Codziennie inny zestaw
... Zobacz więcejZobacz mniej

Zobacz na Facebook

THALI LUNCH 25 PLN
Piątek 17.01 w godzinach 11-16

• Bengali Fish Curry – kawałki ryby w pomidorowym sosie z bakłażanem
lub
• Paneer Tawa Masala – indyjski ser w sosie z papryką i cebulą

oraz
• Medu Wada – kotleciki warzywne

+ Ryż cytrynowy, chlebek z masłem, sałatka i mini sos

Codziennie inny zestaw
... Zobacz więcejZobacz mniej

Zobacz na Facebook

THALI LUNCH 25 PLN
Czwartek 16.01 w godzinach 11-16

• Murgh Dahiwala – kawałki kurczaka w pomidorowo-jogurtowym sosie curry
lub
• Hara Mung Daal – kiełki fasoli mung gotowane z indyjskimi przyprawami

oraz
• Sezam Tikki – kotleciki warzywne z sezamem

+ Ryż z warzywami, chlebek roti , sałatka i mini sos

Codziennie inny zestaw
... Zobacz więcejZobacz mniej

Zobacz na Facebook

O nas

W samym sercu Warszawy, w otoczeniu ekskluzywnych hoteli i biurowców stworzyliśmy dla Państwa niezwykłe miejsce dla wyjątkowych spotkań przy smakowitych daniach pochodzących z Indii.

Czytaj dalej

Virendra Singh Rangar – urodził się w 1978 roku na północy Indii, w stanie Uttrakhand. Zamiłowanie do gotowania przejawiał od najmłodszych lat...

Czytaj dalej