• 1
  • 2
  • 3
  • 4

Aktualności

#WSPIERAMSAMODZIELNOŚĆ

ŚLEDZIK 13.12.2019 (PIĄTEK)
Restauracja Bombaj Masala wspólnie z fundacją "Samodzielność od kuchni" zaplanowała akcję wspierającą młodzież w domach dziecka.

Już w najbliższy piątek 13.12 część naszego utargu przeznaczymy na Fundację "Samodzielność od kuchni".

Młodzież w domach dziecka bardzo rzadko ma szansę nauczyć się gotować.Uczestnicy programu uczą się , jak gotować i jeść ekonomicznie , sezonowo,odpowiedzialnie i nie marnować żywności.Wspomaga to również nawiązaniu więzi i wzmocnieniu poczucia własnej wartości u uczestników programu.

Zachęcamy gości naszych restauracji do udziału w zbiórce, wystarczy do nas przyjść na lunch lub kolację w dniu 13.12.

Więcej o działaniu fundacji:
www.samodzielnoscodkuchni.pl
... Zobacz więcejZobacz mniej

Zobacz na Facebook

THALI LUNCH 25 PLN
(wtorek w godzinach 11-16)
• Achari Chicken Masala– Kurczak duszony w aromatycznym sosie curry
lub
• Daal Panchirangi – Mieszakna soczewic z Indyjskimi przyprawami

oraz
• Batata Wada – kotleciki ziemniaczane

+ Ryż z przyprawami, chlebek naan z masłem, sałatka i mini sos

Codziennie inny zestaw
Everyday different set
... Zobacz więcejZobacz mniej

Zobacz na Facebook

THALI LUNCH 25 PLN
(poniedziałek w godzinach 11-16)
• Murgh Dahiwala – Kurczak duszony w aromatycznym sosie curry
lub
• Veg Hendi – Warzywa gotowane w Indyjskich przyprawach

oraz
• Papadi Tikki – kotleciki warzywne z Papadamami

+ Ryż z przyprawami, chlebek naan, sałatka i mini sos

Codziennie inny zestaw
Everyday different set
... Zobacz więcejZobacz mniej

Zobacz na Facebook

Coś na rozgrzewkę???
Mikołaj... znaczy barman proponuje "zimową herbatę" czyli specjalną mieszanke herbat z cynamonem, kardamonem, anyżem, imbirem oraz miodem... lub na duuuuży chłód z oryginalnym Indyjskim rumem OLD MONK.

#bombajmasala #zimowaherbata #mikołajki #corazblizejswieta
... Zobacz więcejZobacz mniej

Zobacz na Facebook

THALI LUNCH 25 PLN
Piątek 6.12 w godzinach 11-16

• Kokoni Fish Curry – kawałki ryby w sosie z mleczkiem kokosowym i liśćmi curry
lub
• Paneer Butter Masala – kawałki białego sera paneer w pomidorowo-maślanym sosie

oraz
• Kalonje Tikki – kotleciki warzywne z czarnuszką

+ Ryż cytrynowy, chlebek naan, sałatka i mini sos

Codziennie inny zestaw
... Zobacz więcejZobacz mniej

Zobacz na Facebook

O nas

W samym sercu Warszawy, w otoczeniu ekskluzywnych hoteli i biurowców stworzyliśmy dla Państwa niezwykłe miejsce dla wyjątkowych spotkań przy smakowitych daniach pochodzących z Indii.

Czytaj dalej

Virendra Singh Rangar – urodził się w 1978 roku na północy Indii, w stanie Uttrakhand. Zamiłowanie do gotowania przejawiał od najmłodszych lat...

Czytaj dalej