• 1
  • 2
  • 3
  • 4

Aktualności

THALI LUNCH 25 PLN
W godzinach 11-16 (środa)

• Pork Tomato Curry – Wieprzowina duszona w pomidorowym sosie curry
lub
• Dingiri Muttar Masala – Zielony groszek i pieczarki gotowane w sosie z aromatycznymi przyprawami

oraz
• Aloo veg Tikki – kotleciki warzywne z ziemniakami

+ Ryż z przyprawami, chlebek Roti, sałatka i mini sos

Codziennie inny zestaw
Everyday different set
... Zobacz więcejZobacz mniej

Zobacz na Facebook

THALI LUNCH 25 PLN
Wtorek 21.05 w godzinach 11-16

• Murgh Kasalan – kawałki kurczaka w cebulowo-orzechowym sosie
lub
• Daal Bukara – ciemna soczewica gotowana w sosie z aromatycznymi przyprawami

oraz
• Corn Tikki – kotleciki z kukurydzą

+ Ryż z orzechami, chlebek naan z sezamem, sałatka i mini sos

Codziennie inny zestaw
... Zobacz więcejZobacz mniej

Zobacz na Facebook

THALI LUNCH 25 PLN
W godzinach 11-16 (PONIEDZIAŁEK)

• Murgh Dahiwala– Kurczak w aromatycznym jogurtowym sosie
lub
• Palak Veg– mieszanka warzyw w szpinakowym sosie curry

oraz
• Kabuli Tikki – kotleciki warzywne z ciecierzycą

+ Ryż z zielonym groszkiem, chlebek naan z miętą, sałatka i mini sos

Codziennie inny zestaw
Everyday different set
... Zobacz więcejZobacz mniej

Zobacz na Facebook

THALI LUNCH 25 PLN
Piątek 17.05 w godzinach 11-16

• Fish Panjabi Masala – kawałki ryby w sosie z mlekiem kokosowym i liśćmi curry
lub
• Veg. Makhanwala – mieszanka warzyw w pomidorowo-orzechowym sosie

oraz
• Kolanje Tikki – kotleciki z czarnuszką

+ Ryż cytrynowy, chlebek naan z czosnkiem, sałatka i mini sos

Codziennie inny zestaw
... Zobacz więcejZobacz mniej

Zobacz na Facebook

THALI LUNCH 25 PLN
W godzinach 11-16 (czwartek)

• Chicken Chettinad Masala – Kurczak w aromatycznych przyprawach z południa Indii
lub
• Kadai Muttar Paneer – Smażony w aromatycznych przyprawach zielony groszek z serem Paneer

oraz
• Rajma Tikki – kotleciki z czerwoną fasolą

+ Ryż z przyprawami, chlebek naan, sałatka i mini sos

Codziennie inny zestaw
Everyday different set
... Zobacz więcejZobacz mniej

Zobacz na Facebook

O nas

W samym sercu Warszawy, w otoczeniu ekskluzywnych hoteli i biurowców stworzyliśmy dla Państwa niezwykłe miejsce dla wyjątkowych spotkań przy smakowitych daniach pochodzących z Indii.

Czytaj dalej

Virendra Singh Rangar – urodził się w 1978 roku na północy Indii, w stanie Uttrakhand. Zamiłowanie do gotowania przejawiał od najmłodszych lat...

Czytaj dalej