• 1
  • 2
  • 3
  • 4

Aktualności

THALI LUNCH 25 PLN
Poniedziałek 15.10 w godzinach11.00-16.00

• Murgh Sagwala – kawałki kurczaka w sosie szpinakowo-kolendrowym
lub
• Aloo Mutter – zielony groszek i ziemniaki w sosie pomidorowym
oraz
• Veg. Seekh Kebab – kotleciki warzywne

+ Ryż, chlebek z miętą, sałatka i mini sos

Codziennie inny zestaw (od poniedziałku do piątku)
... Zobacz więcejZobacz mniej

Zobacz na Facebook

Weekend z Bombaj Masala Centrum to wspaniały pomysł!

Sala dla dzieci oraz dodatkowo animacje dla najmłodszych w niedzielę od godz. 14.0-18.00
Specjalne menu dziecięce 17pln.
Sala z dużym ekranem z najważniejszymi wydarzeniami sportowymi (oczywiście mamy oddzielne sale oddzielone od gwaru dzieci i sportu)

Jak zawsze autentyczna kuchnia Indyjska ,pyszne koktajle i napoje oraz uśmiechnięta obsługa!

Do zobaczenia w Bombaj Masala 😊
... Zobacz więcejZobacz mniej

Zobacz na Facebook

THALI LUNCH 25 PLN
Piątek 12.10 w godzinach 11.00-16.00
A po lunchu zapraszamy na drinki 2 w cenie 1 *do 18:00

• Bengali Fish Curry – kawałki ryby w sosie pomidorowym z bakłażanem i ziemniakami (wersja mięsna)
lub
• Daal Pancharangi – mieszanka pięciu soczewic (wersja wegetariańska)
oraz
• Veg. Manchurian – warzywa z sojowej panierce

+ Ryż cytrynowy, chlebek z miętą, sałatka i mini sos

Codziennie inny smaczny zestaw
... Zobacz więcejZobacz mniej

Zobacz na Facebook

THALI LUNCH 25 PLN
Czwartek 11.10 w godzinach 11.00-16.00

• Chicken do Payza – kawałki kurczaka w sosie cebulowym
lub
• Mourani Sabji – mieszanka warzyw gotowana w aromatycznym sosie ze szpinakiem
oraz
• Corn Tikki – kotleciki kukurydziane

+ Ryż, chlebek z czosnkiem, sałatka i mini sos

Codziennie inny zestaw
(od poniedziałku do piątku)
... Zobacz więcejZobacz mniej

Zobacz na Facebook

THALI LUNCH 25 PLN
11.00-16.00 (środa 10.10)

• Pork Hyderabadi – kawałki wieprzowiny w sosie szpinakowo-miętowym
lub
• Green Moong Dall – Fasolka Mung z soczewicą w Indyjskich przyprawach
oraz
• Rajma Tikki – kotleciki warzywne z czerwoną fasolą

+ Ryż z przyprawami, chlebek z pieca tandoor, sałatka i mini sos

Codziennie inny zestaw
Everyday different set
... Zobacz więcejZobacz mniej

Zobacz na Facebook

O nas

W samym sercu Warszawy, w otoczeniu ekskluzywnych hoteli i biurowców stworzyliśmy dla Państwa niezwykłe miejsce dla wyjątkowych spotkań przy smakowitych daniach pochodzących z Indii.

Czytaj dalej

Virendra Singh Rangar – urodził się w 1978 roku na północy Indii, w stanie Uttrakhand. Zamiłowanie do gotowania przejawiał od najmłodszych lat...

Czytaj dalej