• 1
  • 2
  • 3
  • 4

Aktualności

Zapraszamy na transmisje skoków narciarskich z Zakopanego na dużym ekranie😊 #bombajmasala #warszawa #restauracja #lemoniada #skokinarciarskie ... Zobacz więcejZobacz mniej

Zobacz na Facebook

THALI LUNCH 25 PLN
Piątek 18.01 w godzinach 11.00-16.00
(od poniedziałku do piątku)

• Rajma Masala – czerwona fasola gotowana w aromatycznym sosie curry
oraz
• Fish Koliwada – kawałki ryby w chrupiącej panierce
lub
• Veg. Seekh Kebab – kebab z mielonych warzyw

+ Ryż cytrynowy, chlebek naan, sałatka i mini sos

Codziennie inny zestaw
... Zobacz więcejZobacz mniej

Zobacz na Facebook

Weekend w Bombaj Masala!!!

Zimno? rozgrzejemy aromatycznym jedzeniem oraz rozgrzewającymi napojami (Zimowa herbata, Wino Grzane, Napój rozgrzewający z chilli i wiele innych...)

W naszym kąciku dziecięcym najmłodsi Goście miło spędzą czas a dodatkowo w Niedzielę w godzinach 14-18 zajmie się nimi p.Animatorka

I nie zapominajmy o skokach narciarskich- konkurs w Zakopanym na duuuuużym ekranie!

Bombaj Masala- dobry pomysł na udany Weekend ;-)
... Zobacz więcejZobacz mniej

Zobacz na Facebook

Szef kuchni Bombaj Masala -Virendra Singh zaprasza na:

THALI LUNCH 25 PLN
11.00-16.00 (czwartek 17.01)

• Murgh Dahiwala – kawałki kurczaka w aromatycznym sosie
lub
• Veg Miloine – Warzywa z serem Paneer w sosie z orzechów nerkowca i szpinaku
oraz
• Veg Tikki – kotleciki warzywne z brokułami
+ Ryż z orzeszkami, chlebek z naan, sałatka i mini sos

Codziennie inny zestaw
Everyday different set
... Zobacz więcejZobacz mniej

Zobacz na Facebook

THALI LUNCH 25 PLN
11.00-16.00 (od poniedziałku do piątku)

• Pork Masala– Wieprzowina duszona w aromatycznym sosie curry
lub
• Kadai Muttar Paneer – Ser Paneer z zielonym groszkiem smażony w Indyjskich przyprawach
oraz
• Veg Tikki – Kotleciki wegetariańskie

+ Ryż z przyprawami, chlebek naan, sałatka i mini sos

Codziennie inny zestaw
Everyday different set
... Zobacz więcejZobacz mniej

Zobacz na Facebook

O nas

W samym sercu Warszawy, w otoczeniu ekskluzywnych hoteli i biurowców stworzyliśmy dla Państwa niezwykłe miejsce dla wyjątkowych spotkań przy smakowitych daniach pochodzących z Indii.

Czytaj dalej

Virendra Singh Rangar – urodził się w 1978 roku na północy Indii, w stanie Uttrakhand. Zamiłowanie do gotowania przejawiał od najmłodszych lat...

Czytaj dalej