• 1
  • 2
  • 3
  • 4

Aktualności

Wielkanocny Poniedziałek- pracujemy od godziny 12.

Zapraszamy na przysmaki kuchni Indyjskiej w akompaniamencie pysznych win oraz koktajli, lany poniedziałek więc trzeba świętować ;-)
... Zobacz więcejZobacz mniej

Zobacz na Facebook

THALI LUNCH 25 PLN
W godzinach 11-16 (piątek)

• Bangati Fish Curry – Ryba duszona w aromatycznym sosie curry
lub
• Vegetarian Jaipuri – Warzywa gotowane w orzechowo- pomidorowym sosie curry

oraz
• Aloo Pakora – Smażone ziemniaczki w cieście z mąki grochowej

+ Ryż z przyprawami, chlebek naan, sałatka i mini sos

Codziennie inny zestaw
Everyday different set
... Zobacz więcejZobacz mniej

Zobacz na Facebook

Wielkanoc w Bombaj Masala Centrum!

Zapraszamy do restauracji -
✅Sobota 20.04 działamy w godz.11-23
✅Niedziela 21.04 Wielkanoc - restauracja nieczynna
✅Poniedziałek 22.04 zapraszamy w godzinach 12-23

#bombajmasala #bombajmasalacentrum #wielkanoc #warszawa #easter #restauracja #indian #food #family #time
... Zobacz więcejZobacz mniej

Zobacz na Facebook

THALI LUNCH 25 PLN
W godzinach 11-16 (czwartek)

• Murgh Ka Salam – Kurczak w aromatycznym orzechowym sosie
lub
• Veg Jadpuri – Cukinia, bakłażan, papryka, ziemniaki i cebula w aromatycznym pomidorowym sosie curry

oraz
• Sezam Tikki – kotleciki warzywne z sezamem

+ Ryż z przyprawami, chlebek naan, sałatka i mini sos

Codziennie inny zestaw
Everyday different set
... Zobacz więcejZobacz mniej

Zobacz na Facebook

THALI LUNCH 25 PLN
Środa 17.04 w godzinach 11-16

• Tomato Pork Curry – kawałki wieprzowiny w pomidorowym sosie curry
lub
• Ringeri Mutter – pieczarki i zielony groszek gotowane w aromatycznym sosie curry

oraz
• Aloo Tikki – kotleciki ziemniaczane

+ Ryż z warzywami, chlebek roti, sałatka i mini sos

Codziennie inny zestaw
... Zobacz więcejZobacz mniej

Zobacz na Facebook

About us

Right in the heart of Warsaw, surrounded by luxurious hotels and the most prestigious office buildings, we have created an amazing and original place for Your special meetings.

Read more

Virendra Singh Rangar – was born in 1978 in the north of India, Uttrakhand. He was passionate about cooking from an early age...

Read more