• 1
  • 2
  • 3
  • 4

Aktualności

THALI LUNCH 25 PLN
Poniedziałek 19.08 w godzinach 11-16

• Murgh Chutnywala – kawałki kurczaka w miętowym sosie curry
lub
• Daal Luvia – biała fasola gotowana w sosie pomidorowo-cebulowym

oraz
• Veg. Tikki– kotleciki warzywne

+ Ryż z przyprawami, chlebek naan z kolendrą, sałatka i mini sos

Codziennie inny zestaw
... Zobacz więcejZobacz mniej

Zobacz na Facebook

Sobota... A może by tak Premeir League na zmianę z Ekstraklasą w towarzystwie pysznego Hinduskiego jedzenia oraz oryginalnych Indyjskich piw🌶🍻
#bombajmasala #kingfishers #cobrabeer #indianfood #restauracja #warszawa #warsaw #premieleague #ekstraklasa
... Zobacz więcejZobacz mniej

Zobacz na Facebook

THALI LUNCH 25 PLN
Piątek 16.08 w godzinach 11.00-16.00
(od poniedziałku do piątku)

• Kabuli Chana – ciecierzyca smażona z indyjskimi przyprawami w sosie pomidorowo - cebulowym
oraz
• Fish Koliwada – kawałki ryby smażone w ostrym cieście
lub
• Onion Bhajia – cebulowe kulki smażone na sposób indyjski

+ Ryż z przyprawami, chlebek naan, sałatka i mini sos

Zapraszamy !
... Zobacz więcejZobacz mniej

Zobacz na Facebook

Dzisiaj 15.08 obchodzimy 3 ŚWIĘTA :

Indian Independence Day🇮🇳
Święto Wojska Polskiego✈️
Matki Boskiej Zielnej🌾

Z tej okazji nasze 3 Restauracje będą otwarte dla wszystkich Gości przez cały dzień.
Dodatkowo będziemy też na Pikniku z okazji Święta Niepodległości Indii - przy Pałacu Kultury i Nauki .
Czyż to nie idealny dzień ,aby odwiedzić swoją ulubioną Bombaj Masalę?
Serdecznie zapraszamy !!
... Zobacz więcejZobacz mniej

Zobacz na Facebook

THALI LUNCH 25 PLN
W godzinach 11-16 (środa)

• Pork Toamto Curry– Wieprzowina w aromatycznym sosie curry z pomidorami
lub
• Navabi Veg – Warzywa z serem Paneer w sosie curry z orzechami nerkowca

oraz
• Beetroot Tikki– kotleciki wegetariańskie

+ Ryż z przyprawami, chlebek naan z masłem, sałatka i mini sos
... Zobacz więcejZobacz mniej

Zobacz na Facebook

About us

Right in the heart of Warsaw, surrounded by luxurious hotels and the most prestigious office buildings, we have created an amazing and original place for Your special meetings.

Read more

Virendra Singh Rangar – was born in 1978 in the north of India, Uttrakhand. He was passionate about cooking from an early age...

Read more