• 1
  • 2
  • 3
  • 4

Aktualności

THALI LUNCH 25 PLN
Poniedziałek 10.12 w godzinach 11.00-16.00 (od poniedziałku do piątku)

• Kadai Chicken – kawałki kurczaka gotowane w sosie z warzywami
lub
• Aloo Mutter – zielony groszek i ziemniaki w łagodnym sosie curry
oraz
• Kashmiri Tikki – kotleciki warzywne z bakaliami

+ Ryż z kminkiem, chlebek roti, sałatka i mini sos

Zapraszamy !
... Zobacz więcejZobacz mniej

Zobacz na Facebook

Świąteczna impreza firmowa, kolacja w gronie najbliższych lub upominkowy voucher w oryginalnym indyjskim stylu!
Bombaj Masala zaprasza ;-)

Przygotujemy dla Państwa indywidualną ofertę menu w różnych wariantach cenowych .

Indyjskie specjalności, koktajle i selekcja win to idealny pomysł na wspólne świętowanie 🎄

Oferty i szczegóły:
📭 restauracja@bombajmasala.pl
... Zobacz więcejZobacz mniej

Zobacz na Facebook

Najlepszy Zespół Bombaj Masala🥂.
Bardzo Wam dziękuję za życzenia i doceniam że pamiętacie . Brawo Wy👏🎂. Polecam wszystkim Gościom naszą wspaniałą Obsługę. Doradzą najlepiej i zawsze z uśmiechem .
... Zobacz więcejZobacz mniej

Zobacz na Facebook

THALI LUNCH 25 PLN
11.00-16.00 (piątek)

• Rajma Masala – Czerwona fasola w aromatycznym sosie curry

oraz
• Fish Koliwada – ryba w ostrym cieście
lub
• Veg Seekh Kebab – Warzywa z serem Paneer pieczone w piecu tandoor

+ Ryż cytrynowy, chlebek naan, sałatka i mini sos

Codziennie inny zestaw
Everyday different set
... Zobacz więcejZobacz mniej

Zobacz na Facebook

🎁Nie masz pomysłu na prezent ?!🎁
Dla rodziny ? …współpracowników ?... znajomych ?
A może coś smacznego i rozgrzewającego ?
Służymy pomocą, VOUCHER do Naszej restauracji to zawsze trafiony prezent!
Zapraszamy, ilość zaproszeń nieograniczona 😉
... Zobacz więcejZobacz mniej

Zobacz na Facebook

About us

Right in the heart of Warsaw, surrounded by luxurious hotels and the most prestigious office buildings, we have created an amazing and original place for Your special meetings.

Read more

Virendra Singh Rangar – was born in 1978 in the north of India, Uttrakhand. He was passionate about cooking from an early age...

Read more