• 1
  • 2
  • 3
  • 4

Aktualności

THALI LUNCH 25 PLN
Piatek 15.02 w godzinach 11-16
(od poniedziałku do piątku)

• Fish Panjabi Maasala – ryba w sosie pomidorowym z mleczkiem kokosowym
lub
• Veg. Handi – mieszanka warzyw w aromatycznym sosie curry

oraz
• Veg. Tikki – kotleciki warzywne

+ Ryż cytrynowy, chlebek naan, sałatka i mini sos

Codziennie inny zestaw
... Zobacz więcejZobacz mniej

Zobacz na Facebook

Wszystkim Zakochanym życzymy dużo Miłości w życiu i oby nigdy nie zabrakło w nim słodkich i romantycznych momentów ❤️.
A naszych dzisiejszych Gości zapraszamy na wyjątkowe Menu Szefa Kuchni oraz Bufet Słodkości z ciastami od Niezłego Ziółka .
Happy Valentine’s Day 🥰
... Zobacz więcejZobacz mniej

Zobacz na Facebook

THALI LUNCH 25 PLN
11-16 (czwartek 14.02)

• Murgh Ka Salan – Kurczak w aromatycznym sosie pomidorowo-orzechowym
lub
• Dingiri Mutter – Pieczarki i zielony groszek w indyjskich przyprawach

oraz
• Batata Wada – Kotleciki z ziemniakami

+ Ryż z przyprawami, chlebek naan, sałatka i mini sos

Codziennie inny zestaw
Everyday different set
... Zobacz więcejZobacz mniej

Zobacz na Facebook

THALI LUNCH 25 PLN
11-16 (od poniedziałku do piątku)

• Pork Tomato Curry – Wieprzowina w aromatycznym sosie pomidorowym curry
lub
• Veg. Dhansak – Mieszanka warzyw w indyjskich przyprawach

oraz
• Rajma Tikki – kotleciki warzywne z czerwoną fasolą

+ Ryż z kminem, chlebek roti, sałatka i mini sos
... Zobacz więcejZobacz mniej

Zobacz na Facebook

THALI LUNCH 25 PLN
Wtorek 12.02 w godzinach 11.00-16.00
(od poniedziałku do piątku)
• Murgh Dahiwala – kawałki kurczaka w sosie jogurtowym
lub
• Daal Palak – mieszanka soczewic gotowana z liśćmi szpinaku
oraz
• Kalonje Tikki – kotleciki warzywne z czarnuszką

+ Ryż z bakaliami, chlebek naan z miętą, sałatka i mini sos

Codziennie inny zestaw
... Zobacz więcejZobacz mniej

Zobacz na Facebook

About us

Right in the heart of Warsaw, surrounded by luxurious hotels and the most prestigious office buildings, we have created an amazing and original place for Your special meetings.

Read more

Virendra Singh Rangar – was born in 1978 in the north of India, Uttrakhand. He was passionate about cooking from an early age...

Read more