• 1
  • 2
  • 3
  • 4

Aktualności

Wielkanocny Poniedziałek- pracujemy od godziny 12.

Zapraszamy na przysmaki kuchni Indyjskiej w akompaniamencie pysznych win oraz koktajli, lany poniedziałek więc trzeba świętować ;-)
... Zobacz więcejZobacz mniej

Zobacz na Facebook

THALI LUNCH 25 PLN
W godzinach 11-16 (piątek)

• Bangati Fish Curry – Ryba duszona w aromatycznym sosie curry
lub
• Vegetarian Jaipuri – Warzywa gotowane w orzechowo- pomidorowym sosie curry

oraz
• Aloo Pakora – Smażone ziemniaczki w cieście z mąki grochowej

+ Ryż z przyprawami, chlebek naan, sałatka i mini sos

Codziennie inny zestaw
Everyday different set
... Zobacz więcejZobacz mniej

Zobacz na Facebook

Wielkanoc w Bombaj Masala Centrum!

Zapraszamy do restauracji -
✅Sobota 20.04 działamy w godz.11-23
✅Niedziela 21.04 Wielkanoc - restauracja nieczynna
✅Poniedziałek 22.04 zapraszamy w godzinach 12-23

#bombajmasala #bombajmasalacentrum #wielkanoc #warszawa #easter #restauracja #indian #food #family #time
... Zobacz więcejZobacz mniej

Zobacz na Facebook

THALI LUNCH 25 PLN
W godzinach 11-16 (czwartek)

• Murgh Ka Salam – Kurczak w aromatycznym orzechowym sosie
lub
• Veg Jadpuri – Cukinia, bakłażan, papryka, ziemniaki i cebula w aromatycznym pomidorowym sosie curry

oraz
• Sezam Tikki – kotleciki warzywne z sezamem

+ Ryż z przyprawami, chlebek naan, sałatka i mini sos

Codziennie inny zestaw
Everyday different set
... Zobacz więcejZobacz mniej

Zobacz na Facebook

THALI LUNCH 25 PLN
Środa 17.04 w godzinach 11-16

• Tomato Pork Curry – kawałki wieprzowiny w pomidorowym sosie curry
lub
• Ringeri Mutter – pieczarki i zielony groszek gotowane w aromatycznym sosie curry

oraz
• Aloo Tikki – kotleciki ziemniaczane

+ Ryż z warzywami, chlebek roti, sałatka i mini sos

Codziennie inny zestaw
... Zobacz więcejZobacz mniej

Zobacz na Facebook

O nas

W samym sercu Warszawy, w otoczeniu ekskluzywnych hoteli i biurowców stworzyliśmy dla Państwa niezwykłe miejsce dla wyjątkowych spotkań przy smakowitych daniach pochodzących z Indii.

Czytaj dalej

Virendra Singh Rangar – urodził się w 1978 roku na północy Indii, w stanie Uttrakhand. Zamiłowanie do gotowania przejawiał od najmłodszych lat...

Czytaj dalej