• 1
  • 2
  • 3
  • 4

Aktualności

THALI LUNCH 25 PLN
Poniedziałek 10.12 w godzinach 11.00-16.00 (od poniedziałku do piątku)

• Kadai Chicken – kawałki kurczaka gotowane w sosie z warzywami
lub
• Aloo Mutter – zielony groszek i ziemniaki w łagodnym sosie curry
oraz
• Kashmiri Tikki – kotleciki warzywne z bakaliami

+ Ryż z kminkiem, chlebek roti, sałatka i mini sos

Zapraszamy !
... Zobacz więcejZobacz mniej

Zobacz na Facebook

Świąteczna impreza firmowa, kolacja w gronie najbliższych lub upominkowy voucher w oryginalnym indyjskim stylu!
Bombaj Masala zaprasza ;-)

Przygotujemy dla Państwa indywidualną ofertę menu w różnych wariantach cenowych .

Indyjskie specjalności, koktajle i selekcja win to idealny pomysł na wspólne świętowanie 🎄

Oferty i szczegóły:
📭 restauracja@bombajmasala.pl
... Zobacz więcejZobacz mniej

Zobacz na Facebook

Najlepszy Zespół Bombaj Masala🥂.
Bardzo Wam dziękuję za życzenia i doceniam że pamiętacie . Brawo Wy👏🎂. Polecam wszystkim Gościom naszą wspaniałą Obsługę. Doradzą najlepiej i zawsze z uśmiechem .
... Zobacz więcejZobacz mniej

Zobacz na Facebook

THALI LUNCH 25 PLN
11.00-16.00 (piątek)

• Rajma Masala – Czerwona fasola w aromatycznym sosie curry

oraz
• Fish Koliwada – ryba w ostrym cieście
lub
• Veg Seekh Kebab – Warzywa z serem Paneer pieczone w piecu tandoor

+ Ryż cytrynowy, chlebek naan, sałatka i mini sos

Codziennie inny zestaw
Everyday different set
... Zobacz więcejZobacz mniej

Zobacz na Facebook

🎁Nie masz pomysłu na prezent ?!🎁
Dla rodziny ? …współpracowników ?... znajomych ?
A może coś smacznego i rozgrzewającego ?
Służymy pomocą, VOUCHER do Naszej restauracji to zawsze trafiony prezent!
Zapraszamy, ilość zaproszeń nieograniczona 😉
... Zobacz więcejZobacz mniej

Zobacz na Facebook

O nas

W samym sercu Warszawy, w otoczeniu ekskluzywnych hoteli i biurowców stworzyliśmy dla Państwa niezwykłe miejsce dla wyjątkowych spotkań przy smakowitych daniach pochodzących z Indii.

Czytaj dalej

Virendra Singh Rangar – urodził się w 1978 roku na północy Indii, w stanie Uttrakhand. Zamiłowanie do gotowania przejawiał od najmłodszych lat...

Czytaj dalej