• 1
  • 2
  • 3
  • 4

Aktualności

THALI LUNCH 25 PLN
Piątek 16.11w godzinach 11.00-16.00 (od poniedziałku do piątku)

• Fish Tomato Curry – kawałki ryby w sosie pomidorowym z mleczkiem kokosowym
lub
• Daal Palak – żółta soczewica gotowana z liśćmi szpinaku
oraz
• Broccoli Tikki – kotleciki z brokuła

+ Ryż cytrynowy, chlebek z czosnkiem, sałatka i mini sos

Codziennie inny zestaw
... Zobacz więcejZobacz mniej

Zobacz na Facebook

THALI LUNCH 25 PLN
11.00-16.00 (czwartek 15.11)

• Murgh Dahiwala – Kurczak w aromatycznym sosie jogurtowym
lub
• Jad Purri Veg – Warzywa z serem Paneer w pomidorowym sosie curry
oraz
• Falfal Tikki – kotleciki warzywne z ciecierzycą

+ Ryż, chlebek naan z sezamem, sałatka i mini sos

Codziennie inny zestaw
Everyday different set
... Zobacz więcejZobacz mniej

Zobacz na Facebook

THALI LUNCH 25 PLN
Środa 14.11 w godzinach 11.00-16.00
(od poniedziałku do piątku)

• Pork Handi – kawałki wieprzowiny gotowane w indyjskim sosie curry
lub
• Chola Masala – ciecierzyca gotowana w pomidorowo-cebulowym sosie
oraz
• Veg. Tikki – kotleciki warzywne

+ Ryż, chlebek roti, sałatka i mini sos

Codziennie inny zestaw
... Zobacz więcejZobacz mniej

Zobacz na Facebook

THALI LUNCH 25 PLN
Wtorek 13.11 w godzinach 11.00-16.00
(od poniedziałku do piątku)

• Kadai Chicken – kawałki kurczaka gotowane z warzywami w aromatycznym sosie
lub
• Veg. Dhansak – mieszanka warzyw w sosie z soczewicy
oraz
• Veg. Tikki – kotleciki warzywne

+ Ryż z pomidorami, chlebek naan z miętą, sałatka i mini sos

Codziennie inny zestaw
... Zobacz więcejZobacz mniej

Zobacz na Facebook

Dziś i jutro (niedziela 11 i poniedziałek 12 listopada) pracujemy w godzinach 11-23.

Serdecznie zapraszamy na specjały kuchni Indyjskiej.

W niedzielę w godzinach 14-18 naszymi najmłodszymi gośćmi zajmie się animatorka.

Do zobaczenia w Bombaj Masala!!!
... Zobacz więcejZobacz mniej

Zobacz na Facebook

O nas

W samym sercu Warszawy, w otoczeniu ekskluzywnych hoteli i biurowców stworzyliśmy dla Państwa niezwykłe miejsce dla wyjątkowych spotkań przy smakowitych daniach pochodzących z Indii.

Czytaj dalej

Virendra Singh Rangar – urodził się w 1978 roku na północy Indii, w stanie Uttrakhand. Zamiłowanie do gotowania przejawiał od najmłodszych lat...

Czytaj dalej