Dzień dobry❤️ Rozpocznij ten tydzień z Nami pysznym jedzeniem - dziś Wasz ulubiony Butter Chicken na lunch 🥘🤩Dobry humor gwarantowany 😎Sprawdźcie jeszcze, co przygotowaliśmy 🤤👇🏼Lunch w cenie 35 pln:◾️możecie zjeść na miejscu ◾️możecie zamówić na wynos z odbiorem osobistym 🔹Poniedziałek🔹DANIE (do wyboru):- Chicken Makhani, czyli kawałki kurczaka w sosie pomidorowo-orzechowym - Veg Makhani, czyli warzywa w sosie pomidorowo-orzechowymoraz Veg Red Tikki - kotleciki warzywne, surówka z kapusty, ryż basmati i chlebek naan z masłem 🔸Wtorek🔸DANIE (do wyboru):- Chicken Hyderabadi Biryani, czyli ryż duszony z kurczakiem i indyjskimi przyprawami (NON VEG) - Vegetables Hyderabadi Biryani, czyli ryż duszony z warzywami i indyjskimi przyprawami (VEG)oraz Yellow Daal - żółta soczewica z pomidorami i chilli, Ghobi Pakora - kalafior w cieście z mąki grochowej, jogurt i chlebek roti🔺Środa🔺DANIE (do wyboru): - Turkey Green Curry, czyli kawałki indyka w zielonym tajskim curry (NON VEG) - Palak Veg, czyli warzywa w sosie szpinakowym (VEG)oraz Veg Samosa - pieróg z ciasta kruchego z warzywami, surówka z buraków i jabłka, ryż smażony z przyprawami i chlebek naan z czosnkiem 🔻Czwartek🔻- Pork Chilli, czyli wieprzowina z chilli i warzywami (NON VEG)-Pindi Chana Masala - ciecierzyca z ziemniakami w sosie pomidorowo-cebulowym (VEG)- Makhmali Kebab - kebab z warzyworaz surówka z kapusty, ryż smażony z kminem i chlebek naan z kozieradką🔻Piątek🔻DANIE (do wyboru): - Methi Chicken, czyli kawałki kurczaka w kremowym sosie z kozieradką i szpinakiem (NON VEG)- Daal Panchirangi, czyli mieszanka pięciu soczewic w sosie cebulowo-maślanym (VEG)oraz Sezam Veg Kebab - kebab z warzyw z sezamem, sałatka z kiełkami fasoli mung, ziemniaki smażone z kminem i chlebek naanZapraszamy ❤️#thali #lunch #indianfood #bombajmasala #butterchicken #vegetarian
🌲 ŚWIĄTECZNE SPOTKANIA BIZNESOWE W RESTAURACJI @bombaj_masala_praga 🌲Święta już coraz bliżej, a w naszej restauracji możesz liczyć na wyjątkowy klimat, profesjonalną obsługę, pyszne dania i niezapomniany czas ✨Czekamy na wasze rezerwacje:💌 praga@bombajmasala.pl📞 515 746 464#spotkaniebiznesowe #święta #rezerwacje #warszawa #bombajmasala #centrumpraskiekoneser
Październik witamy powrotem napojów na rozgrzewkę 🤩Chodźcie do nas się rozgrzać 🔥Herbata zimowa, napój rozgrzewający, grzane wino - co wybierasz na środę? 🫶🏽#bombajmasala #october #herbatazimowa #napar #centrumpraskiekoneser
Drodzy Goście! 🥰Zapraszamy na Thali Lunch 🤩 Od poniedziałku do piątku w godz. 11:00-16:00 🍽️ Sprawdźcie, co dla Was przygotowaliśmy 🤤Lunch w cenie 35 pln:- możecie zjeść na miejscu- możecie zamówić na wynos z odbiorem osobistym🔹Poniedziałek🔹DANIE (do wyboru):- Chicken Tikka Masala, czyli kawałki kurczaka w pikantnym sosie pomidorowym (NON VEG)- Vegetables Bombaj Masala, czyli warzywa w sosie z mleczkiem kokosowym i liśćmi curry (VEG)oraz Pakoras Delight - warzywa w cieście z mąki grochowej, sałatka z ciecierzycą i rodzynkami, ryż basmati i chlebek naan z masłem 🔸Wtorek🔸DANIE (do wyboru):- Chicken Pulao, czyli ryż smażony z kurczakiem i indyjskimi przyprawami (NON VEG)- Vegetables Pulao, czyli ryż smażony z warzywami i indyjskimi przyprawami (VEG)oraz Daal Makhani - ciemna soczewica w sosie pomidorowo-maślanym, Veg Tikki - kotleciki z warzyw, jogurt i chlebek roti z czosnkiem🔺Środa🔺DANIE (do wyboru):-Turkey Makhani, czyli kawałki indyka w sosie pomidorowo-orzechowym (NON VEG)- Veg Chana Masala, czyli ciecierzyca z warzywami w sosie pomidorowo-cebulowym (VEG)oraz Veg Koliwada - warzywa w ostrym cieście, surówka z marchewki i jabłka, ryż z groszkiem i chlebek naan▫️Czwartek▫️DANIE (do wyboru):-Pork Chettinad, czyli kawałki wieprzowiny w sosie pomidorowym z kokosem (NON VEG)- Veg Chilli, czyli mieszanka warzyw w czosnkowo-imbirowej marynacie z chilli (VEG)oraz Veg Kachori - placki z pikantną pastą warzywną, surówka z kapusty, ryż smażony z pomidorami i chlebek naan z czarnuszką🔻Piątek🔻DANIE (do wyboru):- Chicken Molly, czyli kawałki kurczaka w sosie pomidorowym z mleczkiem kokosowym(NON VEG)- Vegetarian Kadai, czyli warzywa w ostro-kwaśnym sosie (VEG)oraz Biryani Balls - kulki z ryżu basmati, surówka z czerwonej kapusty z ananasem, ryż cytrynowy i chlebek roti#thali #lunch #indianfood #bombajmasalapraga #centrumpraskiekoneser
Dzień dobry ❤️Jak minął weekend? Baterie naładowane? 🧨🤩 Wpadajcie na przepyszne thali lunche 🥘 Lunch w cenie 35 pln:◾️możecie zjeść na miejscu ◾️możecie zamówić na wynos z odbiorem osobistym 🔺Poniedziałek🔺DANIE (do wyboru):- Chicken Biryani, czyli ryż duszony z kurczakiem i indyjskimi przyprawami (NON VEG)- Vegetables Biryani, czyli ryż duszony z warzywami i indyjskimi przyprawami (VEG)oraz Daal Panchirangi - mieszanka pięciu soczewic w sosie pomidorowo-cebulowym, Onion Bhaji - cebulowe kulki, jogurt z ogórkiem i przyprawami i chlebek roti🔸Wtorek🔸DANIE (do wyboru):- Sultani Turkey, czyli kawałki indyka w pomidorowo-cebulowym sosie (NON VEG)- Veg Jalfrezi, czyli warzywa w ostro-kwaśnym sosie (VEG)oraz Rajma Tikki - kotleciki z fasoli, surówka z buraków, ryż z kminem i chlebek naan z sezamem🔺Środa🔺DANIE (do wyboru):Pork Roganjosh, czyli wieprzowina w aromatycznym sosie z kardamonem, imbirem i chilli (NON VEG)Sadras Sabzi - zielone warzywa duszone w indyjskich przyprawach (VEG)PRZEKĄSKA (do wyboru):- Samosa - pierożki z ciasta kruchego nadziewane ziemniakami i groszkiemoraz surówka z kapusty, ryż smażony z przyprawami i chlebek naan z czosnkiem▫️Czwartek▫️DANIE (do wyboru):- Murgh Palak, czyli kawałki kurczaka w sosie szpinakowym (NON VEG) - Veg Green Curry, czyli warzywa z fasolą w żółtym tajskim curry (VEG)oraz Veg Manchurian - warzywa w ostrym cieście, surówka z buraków z jabłkiem, ryż smażony z pomidorami i chlebek naan z czarnuszką🔻Piątek🔻DANIE (do wyboru):- Goan Chicken Curry , czyli kawałki kurczaka w sosie curry z mleczkiem kioskowym (NON VEG)- Vegetables Lawabdar, czyli warzywa w sosie pomidorowo-cebulowym (VEG)oraz Gobhi Masala - kalafior smażony z masalą, sałatka z kiełkami fasoli mung, ryż cytrynowy i chlebek naan#lunch #thali #thalilunch #indianfood #warsaw #bombajmasalapraga #centrumpraskiekoneser
Promocja
Virendra Singh Rangar was born in 1978, in the Uttrakhand province of North India. He showed a desire for cooking since the early years...