Dzień dobry 🥰 Poniedziałkowy thali lunch zaczynamy Waszym ulubionym indyjskim daniem 🥘Sprawdźcie jeszcze, co przygotowaliśmy w tym tygodniu 🤤👇🏼Lunch w cenie 38 pln: ◾️możecie zjeść na miejscu ◾️możecie zamówić na wynos z odbiorem osobistym 🔹Poniedziałek🔹DANIE (do wyboru):- Chicken Makhani, czyli kawałki kurczaka w sosie pomidorowo-orzechowym - Veg Makhani, czyli warzywa w sosie pomidorowo-orzechowymoraz Veg Red Tikki - kotleciki warzywne, surówka z kapusty, ryż basmati i chlebek naan z masłem 🔸Wtorek🔸DANIE (do wyboru): -Chicken Hyderabadi Biryani, czyli ryż duszony z kurczakiem, indyjskimi przyprawami (NON VEG)- Vegetables Hyderabadi Biryani, czyli ryż duszony z warzywami, indyjskimi przyprawami (VEG)oraz Yellow Daal - żółta soczewica gotowana ze szpinakiem, Ghobi Pakora - kalafior w cieście z mąki grochowej, jogurt oraz chlebek roti🔺Środa🔺DANIE (do wyboru): - Turkey Green Curry, czyli kawałki indyka w zielonym tajskim curry (NON VEG) - Palak Veg, czyli warzywa w sosie szpinakowym (VEG)oraz Veg Samosa - pieróg z ciasta kruchego z warzywami, surówka z buraków i jabłka, ryż smażony z przyprawami i chlebek naan z czosnkiem 🔹Czwartek🔹DANIE (do wyboru): -Pork Chilli, czyli wieprzowina z chilli i warzywami (NON VEG)-Pindi Chana Masala - ciecierzyca z ziemniakami w sosie pomidorowo-cebulowym (VEG)- Makhmali Kebab - kebab z warzyworaz surówka z kapusty, ryż smażony z kminem i chlebek naan z kozieradką🔻Piątek🔻DANIE (do wyboru): -Methi Chicken, czyli kurczak w sosie z kozieradką (NON VEG)-Daal Panchirangi, czyli mieszanka pięciu soczewic (VEG)-Sezam Veg Kebab - kebab z mielonych warzyw, sałatka z kiełkami fasoli mung, ryż smażony z kminkiem, chlebek naan#thali #lunch #indianfood #bombajmasala #butterchicken #vegetarian #centrumpraskiekoneser
Drodzy Goście! 🥰Zapraszamy na Thali Lunch 🤩 Sprawdźcie, co dla Was przygotowaliśmy 🤤Lunch w cenie 35 pln:- możecie zjeść na miejscu- możecie zamówić na wynos z odbiorem osobistym🔸Wtorek🔸DANIE (do wyboru):- Chicken Pulao, czyli ryż smażony z kurczakiem i indyjskimi przyprawami (NON VEG)- Vegetables Pulao, czyli ryż smażony z warzywami i indyjskimi przyprawami (VEG)oraz Daal Makhani - ciemna soczewica w sosie pomidorowo-maślanym, Veg Tikki - kotleciki z warzyw, jogurt i chlebek roti z czosnkiem🔺Środa🔺DANIE (do wyboru):- Murgh Makhani, czyli kawałki kurczaka w sosie pomidorowo-orzechowym (NON VEG)- Veg Chana Masala, czyli ciecierzyca z warzywami w sosie pomidorowo-cebulowym (VEG)oraz Veg Koliwada - warzywa w ostrym cieście, surówka z marchewki i jabłka, ryż z groszkiem i chlebek naan▫️Czwartek▫️DANIE (do wyboru):-Pork Chettinad, czyli kawałki wieprzowiny w sosie pomidorowym z kokosem (NON VEG)- Veg Chilli, czyli mieszanka warzyw w czosnkowo-imbirowej marynacie z chilli (VEG)oraz Veg Kachori - placki z pikantną pastą warzywną, surówka z kapusty, ryż smażony z pomidorami i chlebek naan z czarnuszką🔻Piątek🔻DANIE (do wyboru):- Chicken Molly, czyli kawałki kurczaka w sosie pomidorowym z mleczkiem kokosowym(NON VEG)- Vegetarian Kadai, czyli warzywa w ostro-kwaśnym sosie (VEG)oraz Biryani Balls - kulki z ryżu basmati, surówka z czerwonej kapusty z ananasem, ryż cytrynowy i chlebek roti#thali #lunch #indianfood #bombajmasalapraga #centrumpraskiekoneser
Chcesz zorganizować biznesowe spotkanie świąteczne albo spędzić czas z rodziną w przyjemnej atmosferze? 🌲Nasza restauracja i nasz zespół sprawdzi się do tego idealnie! 🎅🧑🎄Czekamy na Wasze rezerwacje, a wolnych miejsc coraz mniej! Zapraszamy ❤️Rezerwacje:💌 praga@bombajmasala.pl📞 515 746 464 #Christmas #spotkanieświąteczne #bombajmasala #centrumpraskiekoneser
Dzień dobry w poniedziałek 😍Zacznij tydzień rozgrzewającym lunchem w @bombaj_masala_praga Oto propozycja na ten tydzień 👇Lunch w cenie 35 pln: 🥘 możecie zjeść na miejscu🛍️ możecie zamówić na wynos z odbiorem osobistym 🔹Poniedziałek🔹DANIE (do wyboru):-Pork Masala - wieprzowina w ostrym sosie pomidorowym (NON VEG)-Vegetables Tikka Masala - warzywa w ostrym sosie pomidorowym (VEG)- Hara Bara Kebab - kotleciki z zielonych warzyworaz surówka z kapusty, ryż smażony z przyprawami i chlebek roti z masłem🔸Wtorek🔸DANIE (do wyboru):- Chicken Kashmiri Biryani, czyli ryż duszony z kurczakiem, indyjskimi przyprawami i suszonymi owocami (NON VEG)- Vegetables Kashmiri Biryani, czyli ryż duszony z warzywami, indyjskimi przyprawami i suszonymi owocami (VEG)oraz Palak Daal - żółta soczewica gotowana ze szpinakiem, Aloo Pakora - ziemniaki w cieście, jogurt z ogórkiem i przyprawami i chlebek naan🔺Środa🔺DANIE (do wyboru):- Kabuli Keema Turkey, czyli indyk smażony z pomidorami (NON VEG)- Aloo Gobhi, czyli kalafior z ziemniakami w aromatycznym sosie (VEG)oraz Palak Samosa - pierożki z kruchego ciasta ze szpinakiem, sałatka z kiełkami fasoli mung, ryż basmati i chlebek roti z sezamem▫️Czwartek▫️DANIE (do wyboru):- Chana Chicken, czyli kawałki kurczaka z ciecierzycą w sosie pomidorowym (NON VEG) - Rajma Veg Yellow Thai Curry, czyli warzywa w żółtym tajskim curry (VEG)oraz Veg Koliwada - warzywa w ostrym cieście, surówka z buraków z jabłkiem, ryż smażony z pomidorami i chlebek naan z czarnuszką🔻Piątek🔻DANIE (do wyboru):- Bombaj Masala Fish, czyli kawałki ryby w sosie curry z mleczkiem kokosowym- Vegetables Hyderabadi, czyli warzywa w sosie kolendrowo-miętowym (VEG)oraz Biryani Balls - kulki z ryżu basmati, surówka z czerwonej kapusty, ziemniaki smażone z chilli i chlebek naan#lunch #thali #thalilunch #indianfood #warsaw #bombajmasala #koneserdozjedzenia
Zanurz się w Światło Diwali i mrok Halloween.Tylko u nas od dzisiaj do czwartku 31.11 częstujemy naszych Gości- strasznie pysznymi indyjskimi deserami 👻 #Diwali #bufet #indiansweets #Halloween #centrumpraskiekoneser #bombajmasala
if($lang == 'en') {
$addr3 = "/praga/?page_id=46";
} else {
$addr3 = "/praga/?page_id=43";
}
?>
_e('Galeria', 'b'); ?>
if($lang == 'en') { ?>
Virendra Singh Rangar was born in 1978, in the Uttrakhand province of North India. He showed a desire for cooking since the early years...
} else { ?>_e('Szef kuchni', 'b'); ?>
Virendra Singh Rangar– urodził się w 1978 roku na północy Indii...
} ?>
if($lang == 'en') {
$addr4 = "/praga/?page_id=38";
} else {
$addr4 = "/praga/?page_id=18";
}
?>
Menu