• 1
  • 2
  • 3
  • 4

Aktualności

14 godziny temu

Bombaj Masala Restauracja Indyjska

THALI LUNCH 25 PLN
(czwartek 24.05 w godz. 11.00-16.00)

• Chicken Dhansak – Kurczak gotowany w sosie curry z soczewicą
• Mix Veg Curry – Warzywa z serem paneer w sosie curry
(wersja wegetariańska)
• Broccoli Tikki – kotleciki wegetariańskie z brokułami

+ Ryż, chlebek Roti, sałatka i mini sos

Codziennie inny zestaw
Everyday different set
... Zobacz więcejZobacz mniej

Zobacz na Facebook

THALI LUNCH 25 PLN
Środa 23 maja w godzinach 11.00-16.00

- Pork Dahiwala – kawałki wieprzowiny duszone w aromatycznym jogurtowym sosie curry
- Kala Chana Masala – ciemna ciecierzyca gotowana w indyjskich przyprawach (wersja wegetariańska)
- Potato Vada – kotleciki ziemniaczane

+ Ryż z warzywami, chlebek z sezamem, sałatka i mini sos

Serdecznie zapraszamy !
... Zobacz więcejZobacz mniej

Zobacz na Facebook

THALI LUNCH 25 PLN
Wtorek 22.05 w godz: 11.00-16.00
od poniedziałku do piątku inny zestaw

- Rajma Masala – ciecierzyca w pomidorowo-cebulowym sosie (danie główne)
- Chicken Koliwada – kawałki kurczaka smażone w cieście z mąki grochowej (przekąska mięsna)
- Onion Bhaija – kulki cebulowe (wersja wegetariańska)

+ Ryż z kminkiem, chlebek roti z masłem, sałatka i mini sos

Zapraszamy !
... Zobacz więcejZobacz mniej

Zobacz na Facebook

THALI LUNCH 25 PLN
(poniedziałek 21.05 w godz. 11.00-16.00)
Chicken Kadai – kawałki kurczaka z warzywami smażone w indyjskich przyprawach
Mushroom Muttar –Pieczarki z zielonym groszkiem w indyjskich przyprawach
(wersja wegetariańska)
Papadi Tikki – kotleciki wegetariańskie z papadamami

+ Ryż, chlebek naan, sałatka i mini sos

Codziennie inny zestaw
Everyday different set
... Zobacz więcejZobacz mniej

Zobacz na Facebook

6 dni temu

Bombaj Masala Restauracja Indyjska

Nowa wiosenno-letnia karta menu z napojami i koktailami już jest ;-)
Najnowsze propozycje naszych barmanów najlepiej smakują oczywiście w naszym letnim ogródku.
Do zobaczenia w Bombaj Masala!!!
... Zobacz więcejZobacz mniej

Zobacz na Facebook

O nas

W samym sercu Warszawy, w otoczeniu ekskluzywnych hoteli i biurowców stworzyliśmy dla Państwa niezwykłe miejsce dla wyjątkowych spotkań przy smakowitych daniach pochodzących z Indii.

Czytaj dalej

Virendra Singh Rangar – urodził się w 1978 roku na północy Indii, w stanie Uttrakhand. Zamiłowanie do gotowania przejawiał od najmłodszych lat...

Czytaj dalej