• 1
  • 2
  • 3
  • 4

5 dni temu

Bombaj Masala Wola
Drodzy Goście! 🥰Zapraszamy na Thali Lunch 🤩 Od poniedziałku do piątku w godz. 12:00-16:00 🍽️ Sprawdźcie, co dla Was przygotowaliśmy 🤤Lunch w cenie 35 pln:- możecie zjeść na miejscu- możecie zamówić na wynos z odbiorem osobistym🔹Poniedziałek🔹DANIE (do wyboru):- Chicken Tikka Masala, czyli kawałki kurczaka w pikantnym sosie pomidorowym (NON VEG)- Vegetables Tikka Masala, czyli warzywa w pikantnym sosie pomidorowym (VEG)oraz Pakoras Delight - warzywa w cieście z mąki grochowej, sałatka z ciecierzycą i rodzynkami, ryż basmati i chlebek naan z masłem 🔸Wtorek🔸DANIE (do wyboru):- Chicken Pulao, czyli ryż smażony z kurczakiem i indyjskimi przyprawami (NON VEG)- Vegetables Pulao, czyli ryż smażony z warzywami i indyjskimi przyprawami (VEG)oraz Daal Makhani - ciemna soczewica w sosie pomidorowo-maślanym, Veg Tikki - kotleciki z warzyw, jogurt i chlebek roti z czosnkiem🔺Środa🔺DANIE (do wyboru):-Pork Chettinad, czyli kawałki wieprzowiny w sosie pomidorowym z kokosem (NON VEG)- Veg Chana Masala, czyli ciecierzyca z warzywami w sosie pomidorowo-cebulowym (VEG)oraz Veg Koliwada - warzywa w ostrym cieście, surówka z marchewki i jabłka, ryż z groszkiem i chlebek naan▫️Czwartek▫️DANIE (do wyboru):- Turkey Makhani, czyli kawałki indyka w sosie pomidorowo-orzechowym (NON VEG)- Veg Chilli, czyli mieszanka warzyw w czosnkowo-imbirowej marynacie z chilli (VEG)oraz Veg Kachori - placki z pikantną pastą warzywną, surówka z kapusty, ryż smażony z pomidorami i chlebek naan z czarnuszką🔻Piątek🔻DANIE (do wyboru):- Chicken Molly, czyli kawałki kurczaka w sosie pomidorowym z mleczkiem kokosowym(NON VEG)- Vegetarian Kadai, czyli warzywa w ostro-kwaśnym sosie (VEG)oraz Biryani Balls - kulki z ryżu basmati, surówka z czerwonej kapusty z ananasem, ryż cytrynowy i chlebek roti#thali #lunch #indianfood #bombajmasalawola #browarywarszawskie ... Zobacz więcejZobacz mniej
Zobacz na Facebook

2 tygodni temu

Bombaj Masala Wola
Dzień dobry ❤️Zacznij ten tydzień od aromatycznego i rozgrzewającego Thali Lunchu w @bombajmasalawola 😊 Oto propozycja na ten tydzień 👇 Lunch w cenie 35 pln: ◾️możecie zjeść na miejscu◾️możecie zamówić na wynos z odbiorem osobistym 🔹Poniedziałek🔹DANIE (do wyboru):-Pork Masala - wieprzowina w ostrym sosie pomidorowym (NON VEG)-Vegetables Tikka Masala - warzywa w ostrym sosie pomidorowym (VEG)- Hara Bara Kebab - kotleciki z zielonych warzyworaz surówka z kapusty, ryż smażony z przyprawami i chlebek roti z masłem🔸Wtorek🔸DANIE (do wyboru):- Chicken Kashmiri Biryani, czyli ryż duszony z kurczakiem, indyjskimi przyprawami i suszonymi owocami (NON VEG)- Vegetables Kashmiri Biryani, czyli ryż duszony z warzywami, indyjskimi przyprawami i suszonymi owocami (VEG)oraz Palak Daal - żółta soczewica gotowana ze szpinakiem, Aloo Pakora - ziemniaki w cieście, jogurt z ogórkiem i przyprawami i chlebek naan🔺Środa🔺DANIE (do wyboru):- Kabuli Keema Turkey, czyli indyk smażony z pomidorami (NON VEG)- Aloo Gobhi, czyli kalafior z ziemniakami w aromatycznym sosie (VEG)oraz Palak Samosa - pierożki z kruchego ciasta ze szpinakiem, sałatka z kiełkami fasoli mung, ryż basmati i chlebek roti z sezamem▫️Czwartek▫️DANIE (do wyboru):- Chana Chicken, czyli kawałki kurczaka z ciecierzycą w sosie pomidorowym (NON VEG) - Rajma Veg Yellow Thai Curry, czyli warzywa w żółtym tajskim curry (VEG)oraz Veg Koliwada - warzywa w ostrym cieście, surówka z buraków z jabłkiem, ryż smażony z pomidorami i chlebek naan z czarnuszką🔻Piątek🔻DANIE (do wyboru):- Bombaj Masala Fish - kawałki ryby w sosie curry z mleczkiem kokosowym - Vegetables Hyderabadi, czyli warzywa w sosie kolendrowo-miętowym (VEG)oraz Biryani Balls - kulki z ryżu basmati, surówka z czerwonej kapusty, ziemniaki smażone z chilli i chlebek naan#lunch #thali #thalilunch #indianfood #warsaw #bombajmasalawola #browarywarszawskie ... Zobacz więcejZobacz mniej
Zobacz na Facebook

3 tygodni temu

Bombaj Masala Wola
Dzień dobry kochani ❤️Wpadajcie na aromatyczny i rozgrzewający Thali Lunch 🥘 Lunch w cenie 35 pln:🍽️możecie zjeść na miejscu 🥡możecie zamówić na wynos z odbiorem osobistym 🔸Wtorek🔸DANIE (do wyboru):- Sultani Turkey, czyli kawałki indyka w pomidorowo-cebulowym sosie (NON VEG)- Veg Jalfrezi, czyli warzywa w ostro-kwaśnym sosie (VEG)oraz Rajma Tikki - kotleciki z fasoli, sałatka z burakiem i ananasem, ryż z kminem i chlebek naan z sezamem🔺Środa🔺DANIE (do wyboru):Pork Roganjosh, czyli wieprzowina w aromatycznym sosie z kardamonem, imbirem i chilli (NON VEG)Sadras Sabzi - zielone warzywa duszone w indyjskich przyprawach (VEG)- Samosa - pierożki z ciasta kruchego nadziewane ziemniakami i groszkiemoraz surówka z kapusty, ryż smażony z przyprawami i chlebek naan z czosnkiem▫️Czwartek▫️DANIE (do wyboru):- Murgh Palak, czyli kawałki kurczaka w sosie szpinakowym (NON VEG) - Veg Green Curry, czyli warzywa w zielonym tajskim curry (VEG)oraz Veg Manchurian - warzywa w ostrym cieście, surówka z marchewki, ryż basmati i chlebek naan z kozieradką🔻Piątek🔻DANIE (do wyboru):- Goan Chicken Curry, czyli kawałki kurczaka w sosie curry z mleczkiem kokosowym (NON VEG)- Vegetables Lawabdar, czyli warzywa w sosie pomidorowo-cebulowym (VEG)oraz Gobhi Masala - kalafior smażony z masalą, sałatka z kiełkami fasoli mung, ryż cytrynowy i chlebek naan#lunch #thali #thalilunch #indianfood #warsaw #bombajmasalawola #browarywarszawskie ... Zobacz więcejZobacz mniej
Zobacz na Facebook

3 tygodni temu

Bombaj Masala Wola
W Poniedziałek Wielkanocny jesteśmy dla Was OTWARCI 🙌 Zapraszamy już od 12:00 ❤️ #eastermonday #indiancuisine #indianfood #bombajmasalawola #browarywarszawskie ... Zobacz więcejZobacz mniej
Zobacz na Facebook

4 tygodni temu

Bombaj Masala Wola
Happy Holi to All Our Dearest Guests 🙏🪷 Come and celebrate with us Festival of Colours and beginning of Spring. #bombajmasalapraga #bombajmasalamokotow #bombajmasalawola #holi2024 #Festivalof colours #indianrestaurantwarsaw ... Zobacz więcejZobacz mniej
Zobacz na Facebook

About us

Right in the heart of Warsaw, surrounded by luxurious hotels and the most prestigious office buildings, we have created an amazing and original place for Your special meetings.

Read more

Virendra Singh Rangar – was born in 1978 in the north of India, Uttrakhand. He was passionate about cooking from an early age...

Read more

















 
close-link