• 1
  • 2
  • 3
  • 4

Aktualności

Ciepło... nasi barmani ochłodzą ten ciepły wiosenny (letni?) dzień!!!

Domowe lemoniady, mango lassi i duuuuużo innych mroźnych propozycji- super połączenie z ciepłym dniem i oryginalną kuchnią Indyjską ;-)
... Zobacz więcejZobacz mniej

Zobacz na Facebook

THALI LUNCH 25 PLN
(piątek 20.04 w godz.11.00-16.00)
• Kerala Fish Curry – Ryba w aromatycznym sosie curry
• Mix Veg Curry – Mieszanka warzyw z serem Paneer w sosie curry
(wersja wegetariańska)
• Veg Sezam Tikki – kotleciki warzywne z sezamen

+ Ryż, chlebek roti, sałatka i mini sos
... Zobacz więcejZobacz mniej

Zobacz na Facebook

THALI LUNCH 25 PLN
Czwartek 19.04 w godzinach 11.00-16.00

• Chicken Dahiwala – kawałki kurczaka w jogurtowym sosie curry
• Mas Ki Daal – ciemna soczewica gotowana w aromatycznym sosie (wersja wegetariańska)
• Veg Tikki – kotleciki ziemniaczane z orzechami ziemnymi

+ Ryż z przyprawami, chlebek naan, sałatka i mini sos

Zapraszamy !
... Zobacz więcejZobacz mniej

Zobacz na Facebook

THALI LUNCH 25 PLN
(środa 18.04 w godz. 11.00-16.00)
• Pork lal Masala – Wieprzowina w ostrym pomidorowym sosie curry
• Kaju Dhingri Mutter – Zielony groszek gotowany w kremowym sosie z orzechami nerkowca
(wersja wegetariańska)
• Veg Tikki Ajmain – Kotleciki wegetariańskie z ziarnami lubczyku

+ Ryż z przyprawami, chlebek roti, sałatka i mini sos

Codziennie inny zestaw
Everyday different set
... Zobacz więcejZobacz mniej

Zobacz na Facebook

THALI LUNCH 25 PLN
(wtorek 17.04 w godz.11.00-16.00)
• Rajma Masala – Czerwona fasola gotowana w aromatycznym sosie curry
• Onion Rings – Smażone cebulki z indyjskimi przyprawami
(wersja wegetariańska)
• Koliwada Chicken – Kurczak w ostrym cieście

+ Ryż z przyprawami, chlebek z sezamem, sałatka i mini sos

Codziennie inny zestaw
Everyday different set
... Zobacz więcejZobacz mniej

Zobacz na Facebook

About us

Right in the heart of Warsaw, surrounded by luxurious hotels and the most prestigious office buildings, we have created an amazing and original place for Your special meetings.

Read more

Virendra Singh Rangar – was born in 1978 in the north of India, Uttrakhand. He was passionate about cooking from an early age...

Read more