• 1
  • 2
  • 3
  • 4

Aktualności

Dzisiaj jemy lunch i dopingujemy naszych skoczków w konkursie drużynowym- skoki od 13.30 ;-)

THALI LUNCH 25 PLN
(poniedziałek 19.02 w godz 11.00-16.00)
• Chicken do Payza – Kawałki kurczaka gotowane w aromatycznym curry
• Mushroom Mutter – Pieczarki i zielony groszek z indyjskimi przyprawami (wersja wegetariańska)
• Veg. Sezam Tikki – Kotleciki warzywne z sezamem

+ Ryż z miętą, chlebek naan, sałatka i mini sos
... Zobacz więcejZobacz mniej

Zobacz na Facebook

Niedziela w Bombaj Masala Centrum!

W niedziele w godz.14-18 Pani Animatorka zaprasza na twórcze animacje dla najmłodszych fanów naszej kuchni ✋

Zapraszamy do wspólnego kibicowania olimpijskim zmaganiom 💪Transmisje sportowe oglądamy wspólnie na dużym ekranie!
... Zobacz więcejZobacz mniej

Zobacz na Facebook

"Bombaj Masala" Restauracja Indyjska zaktualizował(a) swoje zdjęcie w tle. ... Zobacz więcejZobacz mniej

Zobacz na Facebook

THALI LUNCH 25 PLN
Piątek 16.02 w godz. 11.00-16.00

• Fish Curry – kawałki ryby gotowane w indyjskim curry
• Daal Bukara – soczewica smażona z indyjskimi przyprawami
(wersja wegetariańska)
• Veg. Tikki – Kotleciki warzywne

+ Ryż z przyprawami, chlebek z czarnuszką, sałatka i mini sos

Zapraszamy !
... Zobacz więcejZobacz mniej

Zobacz na Facebook

THALI LUNCH 25 PLN
(czwartek 15.02 w godz.11.00-16.00)
• Zafrani Chicken – Kawałki kurczaka w sosie z orzechów nerkowca i warzyw
• Chola Masala – Ciecierzyca w aromatycznym sosie
(wersja wegetariańska)
• Papad Paneer Tikki – Kotleciki z serem paneer

+ Ryż z przyprawami, chlebek naan, sałatka i mini sos

Codziennie inny zestaw
Everyday different set
... Zobacz więcejZobacz mniej

Zobacz na Facebook

About us

Right in the heart of Warsaw, surrounded by luxurious hotels and the most prestigious office buildings, we have created an amazing and original place for Your special meetings.

Read more

Makan Singh Rawat was born in Rishikesh, in Uttrakhand province of north India. His passion for cooking stems from his mother – Madandey Devi who passed down family recipes guarded for generations.

Read more