• 1
  • 2
  • 3
  • 4

Aktualności

THALI LUNCH 25 PLN
(Wtorek 12.12 w godz. 11.00-16.00)
lunch serwujemy od poniedziałku do piątku

• Murgh Musalam – kawałki kurczak w pomidorowym sosie curry
• Veg. Kadai – mieszanka warzyw i ser paneer smażone w indyjskich przyprawach (wersja wegetariańska)
• Falafal Tikki – kotleciki z ciecierzycy

+ Ryż z kminkiem, chlebek, sałatka i mini sos

Zapraszamy !
... Zobacz więcejZobacz mniej

Zobacz na Facebook

THALI LUNCH 25 PLN
(poniedziałek 11.12 w godz.11-16)
• Handi Chicken – Kurczak w aromatycznym sosie curry
• Chana Lahavi – Ciecierzyca w sosie pomidorowym z indyjskimi przyprawami
(wersja wegetariańska)
• Tikki Kolonji – Kotleciki wegetariańskie

+ Ryż z przyprawami, chlebek roti, sałatka i mini sos

Codziennie inny zestaw
Everyday different set
... Zobacz więcejZobacz mniej

Zobacz na Facebook

Świąteczna atmosfera w Bombaj Masala!!!

Animatorka właśnie zaczęła dekorowanie pierniczków z naszymi najmłodszymi Gośćmi... zapach lukru i pierników wspaniale miesza się z aromatami naszej kuchni ;-)

Pamiętajcie animatorka zajmie się pociechami co niedziela w godzinach 14-18 a codziennie do dyspozycji kącik dziecięcy!

A za tydzień- dekorowanie bombek :-)
... Zobacz więcejZobacz mniej

Zobacz na Facebook

THALI LUNCH 25 PLN
(piątek 8.12 w godz. 11.00-16.00)
• Rajma Masala – Czerwona fasola w aromatycznym sosie curry
• Veg Roll – Koltecik warzywne
(wersja wegetariańska)
• Fish Koliwada – Kawałki ryby smażone w ostrym cieście

+ Ryż cytrynowy, chlebek naan, sałatka i mini sos
... Zobacz więcejZobacz mniej

Zobacz na Facebook

THALI LUNCH 25 PLN
Czwartek 7.12 w godz. 11.00-16.00

• Handi Chicken – kawałki kurczaka w pomidorowym sosie z papryką
• Daal Bukhara – ciemna soczewica gotowana z indyjskim curry (wersja wegetariańska)
• Mutter Tikki – kotleciki z zielonym groszkiem

+ Ryż, chlebek naan z czosnkiem, sałatka i mini sos

Zapraszamy !
... Zobacz więcejZobacz mniej

Zobacz na Facebook

O nas

W samym sercu Warszawy, w otoczeniu ekskluzywnych hoteli i biurowców stworzyliśmy dla Państwa niezwykłe miejsce dla wyjątkowych spotkań przy smakowitych daniach pochodzących z Indii.

Czytaj dalej

Makan Singh Rawat– urodził się w mieście Rishikesh , w stanie Uttarkhand w północnej części Indii. Pasję do gotowania zaszczepiła w nim mama- Madandey Devi .

Czytaj dalej