• 1
  • 2
  • 3
  • 4

Aktualności

Ciepło... nasi barmani ochłodzą ten ciepły wiosenny (letni?) dzień!!!

Domowe lemoniady, mango lassi i duuuuużo innych mroźnych propozycji- super połączenie z ciepłym dniem i oryginalną kuchnią Indyjską ;-)
... Zobacz więcejZobacz mniej

Zobacz na Facebook

THALI LUNCH 25 PLN
(piątek 20.04 w godz.11.00-16.00)
• Kerala Fish Curry – Ryba w aromatycznym sosie curry
• Mix Veg Curry – Mieszanka warzyw z serem Paneer w sosie curry
(wersja wegetariańska)
• Veg Sezam Tikki – kotleciki warzywne z sezamen

+ Ryż, chlebek roti, sałatka i mini sos
... Zobacz więcejZobacz mniej

Zobacz na Facebook

THALI LUNCH 25 PLN
Czwartek 19.04 w godzinach 11.00-16.00

• Chicken Dahiwala – kawałki kurczaka w jogurtowym sosie curry
• Mas Ki Daal – ciemna soczewica gotowana w aromatycznym sosie (wersja wegetariańska)
• Veg Tikki – kotleciki ziemniaczane z orzechami ziemnymi

+ Ryż z przyprawami, chlebek naan, sałatka i mini sos

Zapraszamy !
... Zobacz więcejZobacz mniej

Zobacz na Facebook

THALI LUNCH 25 PLN
(środa 18.04 w godz. 11.00-16.00)
• Pork lal Masala – Wieprzowina w ostrym pomidorowym sosie curry
• Kaju Dhingri Mutter – Zielony groszek gotowany w kremowym sosie z orzechami nerkowca
(wersja wegetariańska)
• Veg Tikki Ajmain – Kotleciki wegetariańskie z ziarnami lubczyku

+ Ryż z przyprawami, chlebek roti, sałatka i mini sos

Codziennie inny zestaw
Everyday different set
... Zobacz więcejZobacz mniej

Zobacz na Facebook

THALI LUNCH 25 PLN
(wtorek 17.04 w godz.11.00-16.00)
• Rajma Masala – Czerwona fasola gotowana w aromatycznym sosie curry
• Onion Rings – Smażone cebulki z indyjskimi przyprawami
(wersja wegetariańska)
• Koliwada Chicken – Kurczak w ostrym cieście

+ Ryż z przyprawami, chlebek z sezamem, sałatka i mini sos

Codziennie inny zestaw
Everyday different set
... Zobacz więcejZobacz mniej

Zobacz na Facebook

O nas

W samym sercu Warszawy, w otoczeniu ekskluzywnych hoteli i biurowców stworzyliśmy dla Państwa niezwykłe miejsce dla wyjątkowych spotkań przy smakowitych daniach pochodzących z Indii.

Czytaj dalej

Virendra Singh Rangar – urodził się w 1978 roku na północy Indii, w stanie Uttrakhand. Zamiłowanie do gotowania przejawiał od najmłodszych lat...

Czytaj dalej